Red Bull Sea To Sky Enduro Yarışları

Red Bull Sea To Sky Enduro Yarışları

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen yarışlarda dağ etabını Avusturyalı Lars Enockl kazandı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl yedincisi düzenlenen Red Bull Sea To Sky Enduro Yarışları, dağ etabı ile tamamlandı.

Çamyuva Plajı'ndan başlayan dağ etabına 25 ülkeden 230 sporcu katıldı. Sporcular, Kesme Boğazı mevkisi, Çukuryayla ve Gedelme Yaylası'ndan oluşan 68 kilometrelik parkurda zor anlar yaşadı.

Dağ etabını çok sayıda yerli ve yabancı turist de ilgiyle izledi. Dağ etabını 3 saat 48 dakika 22 saniye ile Avusturyalı Lars Enockl kazandı. 3 saat 51 dakika ile Alman Andreas Lettenbichler ikinci olurken, 3 saat 51 dakika 14 saniyelik derecesiyle Güney Afrikalı Scott Bouverie üçüncülüğü elde etti.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 68 kilometrelik dağ etabı ile yarışları tamamladıklarını söyledi. Özdemir, yarışlar boyunca herhangi bir kazanın yaşanmadığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren sporculara kupaları verildi. Ödül Törenine, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Jandarma Garnizon Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı da katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :