Ramazan buluşmaları devam ediyor

Ramazan buluşmaları devam ediyor

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz Ramazan buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geliyorÇeşitli ziyaretler ve programlar çerçevesinde hemşehrileri ile buluşan Başkan Oflaz, mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Oflaz, pide kuyruğunda bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Bir yandan da fırıncılara yardım etmek için vatandaşa pide dağıtan Başkan Oflaz; "Ramazan’ın en samimi sohbetleri fırın önünde pide beklerken geçer. Bizde bugün kolları sıvadık hem fırıncılarımıza yardımcı olup pide dağıttık hem de hemşehrilerimle Ramazan ayının olmazsa olmazı pide kuyruğunda hasbihal ettik" ifadelerini kullandı. Güvercinlik Mahallesi'nde Teravih namazı sonrası vatandaşlar ile bir araya gelen Belediye Başkan Oflaz, “Rahmet ayı içerisinde hemşehrilerimiz ile Ramazan buluşmalarına devam ediyoruz. Bereketli günlerin ibadet ile geçen gecelerini fırsat buldukça hemşehrilerimiz ile istişareler halinde geçiriyoruz" dedi. Sahuru Çumra Devlet Hastanesinin sağlık personeli ile yapan Oflaz, bir yandan da çat kapı ev ziyaretlerini sürdürüyor. Süleyman Usta isimli bir vatandaşın evine çat kapı çay ziyareti gerçekleştiren Başkan Oflaz, “Demlenmiş çay ve dost muhabbet ile günün bütün yorgunluğundan da arınmış olduk. Bizlere kapıları ile gönüllerini de açan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı

ÇUMRA BELEDİYESİ İFTARDA BULUŞTU

Çumra Belediyesi’nde görev yapan tüm personellerimiz iftarda bir araya geldi. Belediye Başkanı Halit Oflaz, Çumra Belediyesi’nde görev yapan personellerin ve ailelerinin de katıldığı iftar yemeğinde buluştu. Sırçalı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar programında tüm Çumra Belediyesi ailesinin aynı sofrada bulunmasından dolayı mutluluk ve kıvanç duyduğunu dile getiren Başkan Oflaz, iftar programında personele yönelik müjdeleri de açıkladı. Oflaz konuşmasında “ Her zaman diyorum biz güçlü, mutlu ve güzel bir aileyiz ve hep öyle kalacağız. Bugün burada personelimiz ve aileleri ile birlikte aynı sofrada buluşmanın huzurunu ve gururunu yaşıyorum. Sizlerle aile olmamızın en önemli sebebi sadece aynı çatı altında çalışıyor olmamız değil, Çumramıza hizmet aşkı ve gönül bağı ile bağlı olmamız” dedi.

cumrada-ramazan-bulusmalari-devam--(1).jpg

BAŞKAN OFLAZ’DAN PERSONELE İSE MÜJDELER ÜST ÜSTE GELDİ

Sosyal haklarda yeni düzenlemeler olacağını kaydeden Başkan Oflaz’dan personele müjdeler üst üste geldi. Oflaz; “Yeni dönem ile birlikte personelimizin sosyal haklarında yeni düzenlemeler de olacak. Memur arkadaşlara her ay 350 TL SDS, kadrolu işçi arkadaşların yüzde 6 olan maaş zamları yüzde 10’a çıkarılacak ve taşeron mesaisi arkadaşlarımıza geriye dönük verilmeyen sosyal hakları bu aydan başlayarak Bayramda 300 TL, diğer aylarda ise 150 TL olarak ödenecek. Sizlerle birlikte Çumra’ya nasıl hizmet edilir herkese göstereceğiz. Bu hizmeti yaparken de incitmeden güler yüzlülüğü elden bırakmadan yapacağız. Tevazu, samimiyet ve gayret üçlüsü bizim parolamız olacak. ” şeklinde konuştu.

cumrada-ramazan-bulusmalari-devam--(2).jpg