Ramazan Bayramı kutlanıyor

Ramazan Bayramı kutlanıyor

KAYSERİ (AA) - Sarıoğlan ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.Sarıoğlan belediye düğün salonundaki bayramlaşma programına AK Parti Kayseri Milletvekili...

KAYSERİ (AA) - Sarıoğlan ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Sarıoğlan belediye düğün salonundaki bayramlaşma programına AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Verit, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Taner yıldız burada yaptığı konuşmada, vatandaşların bayramlarını kutlayarak, Türkiye'nin geleceğinden ve istikbalinden her zaman ümitli olduklarını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara’dan İstanbul’a doğru yürüdüğünü anımsatan Yıldız, " Biz ak yürüyüşe devam ederken farklı yürüyüşlerle Türkiye'nin gündemini değiştirmek isteyenler var. Bu yürüyüşe kimler destek veriyor bir bakın. Bizim yürüyüşümüz sembolik bir çağrı yürüyüşü değildir. 16 yıldan bu yana yapılan yürüyüştür." dedi.

Sarıoğlan belediye başkanlığındaki değişikliğe de değinin Yıldız, "Burada her kim olursa olsun yanlış yapan olursa uyarırız eksiklerimiz varsa gideririz eğer halen yanlışa devam edenler olursa onları da temizleriz. Sarıoğlanda meclis üyesi arkadaşlarımız doğru bir tercih yaparak Sarıoğlan Belediye Başkanlığına Yusuf Akbulut kardeşimizi getirdiler. İlçemize hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Program vatandaşların birbiriyle bayramlaşmasıyla son buldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :