PTT'ye kamu kategorisinde birincilik ödülü

PTT'ye kamu kategorisinde birincilik ödülü

ANKARA (AA) - PTT AŞ, 2016 yılı Verimlilik Ödülleri proje yarışmasında "kamu" kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.PTT AŞ'den yapılan...

ANKARA (AA) - PTT AŞ, 2016 yılı Verimlilik Ödülleri proje yarışmasında "kamu" kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca Verimlilik Haftası kapsamında düzenlenen "2016 yılı Verimlilik Ödülleri" proje yarışmasında dereceye giren firma, kurum ve kuruluşlara ödülleri ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenen törenle verildi.

Yarışmada Performans Değerlendirme Yönetim Sistemi (PDYS) adlı projeyle "kamu" kategorisinde birincilik ödülüne layık görülen PTT AŞ'ye ödülü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından verildi.

Açıklamada, sayısal verilere dayalı olarak uygulanan ilk kamu projesi olma özelliğiyle dikkati çeken söz konusu projenin diğer kamu kurum ve kuruluşları için de örnek teşkil edebileceği belirtildi.

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, yaptığı açıklamada, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm şirket çalışanlarına teşekkür ederek, performans uygulamasının yaygınlaştırılması için çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini bildirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler