PTT’nin 177. kuruluş yıldönümünde Telgrafçı Ahmet Hamdi Bey dualarla anıldı

PTT’nin 177. kuruluş yıldönümünde Telgrafçı Ahmet Hamdi Bey dualarla anıldı

PTT’nin 177. kuruluş yıldönümü Konya’da organize edilen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

PTT Konya Başmüdürü Akın Akıncı “Evrensel Posta Hizmeti sunma sorumluluğu ve 177 yıllık tecrübenin verdiği güven ile hep birlikte kuruluşumuzu daha da ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız “ dedi. PTT’ni 117. kuruluş yıldönümü PTT Konya Başmüdürü Akın Akıncı ve yanındaki heyetin Vali Yakup Canbolat’ı makamında ziyaretiyle başladı. Daha sonra PTT Konya Başmüdürü Akın Akıncı makamında basın mensuplarıyla buluşarak 177. yıl kuruluş yıldönümü münasebetiyle açıklamalarda bulundu.

ptt’nin-177.-kurulus-yildonumunde-telgrafci-ahmet-hamdi-bey-dualarla-anildi-(1).jpg

Başmüdür Akıncı açıklamasında şu sözlere yer verdi: “ 1840 yılından bu yana kesintisiz bir şekilde halkımıza hizmette bulunan kuruluşumuz, 23 Ekim 2017 tarihi itibariyle 177 başarılı yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşamakta olup, çağdaşlaşmanın bir gereği olarak her geçen gün değişim ve gelişim içerisinde hizmet vermeye devam etmektedir. PTT Konya olarak sorumluluk sahasında otomasyona açık 29 merkez, 68 şube ve 65 acente olmak üzere 162 işyerinde toplam 885 çalışanı ve 61 adet PTTmatik ile PTT hizmetlerdi verilmektedir. Bu zamana kadar verdiğimiz hizmetler ve yaptığı projeler, bundan sonra yapacaklarımızın habercisidir. Tüm dünyada haberleşme ve iletişim alanında yaşanmakta olan baş döndürücü gelişmeleri aynı anda takip ederek uygulamaya koymayı hedefleyen bir kurum olarak Evrensel posta hizmeti sunma sorumluluğu ve 177 yıllık tecrübenin verdiği güven ile hep birlikte kuruluşumuzu daha da ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız “ dedi.

ptt’nin-177.-kurulus-yildonumunde-telgrafci-ahmet-hamdi-bey-dualarla-anildi-(5).jpg

PTT Alaaddin Başmüdürlüğünde programda ise 177 sırayı alan asker adayı Mert Özbahar’a PTT Başmüdürü Akın Akıncı tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Etkinliğin sonunda ise Telgrafçı Ahmet Hamdi Martonaltı’nın Konya Musalla mezarlığında bulunan kabri ziyaret edildi. Burada yapılan konuşmaların ardından dua yapılarak program sona erdi.Haber Merkezi 

ptt’nin-177.-kurulus-yildonumunde-telgrafci-ahmet-hamdi-bey-dualarla-anildi-(6).jpg