"Popüler Gerçek"in prömiyeri yarın yapılacak

"Popüler Gerçek"in prömiyeri yarın yapılacak

İSTANBUL (AA) - Tiyatro İstanbul ve EKİP Tiyatrosu'nun yeni oyunu "Popüler Gerçek"in prömiyeri yarın gerçekleştirilecek. İnternet üzerinden yapılacak...

İSTANBUL (AA) - Tiyatro İstanbul ve EKİP Tiyatrosu'nun yeni oyunu "Popüler Gerçek"in prömiyeri yarın gerçekleştirilecek.

İnternet üzerinden yapılacak canlı yayınlarla sosyal medya kullanıcılarının da katılımını sağlamayı amaçlayan "Popüler Gerçek", yarın Profilo Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluşacak.

Afife Ödülü sahibi genç kuşak yazar, yönetmen ve oyunculardan Cem Uslu'nun yazıp yönettiği oyun, "Sizin Popüler Gerçeğiniz Ne?" sorusunun yanıtını arayacak.

Oyun sırasında internet üzerinden hem salondaki hem dışarıdaki vatandaşlar, konu gereği sosyal medyadan yapılan oylamaya katılacak.

Sahne tasarımını Başak Özdoğan'ın yaptığı oyunda Kerem Atabeyoğlu, Almıla Uluer Atabeyoğlu, Emel Çölgeçen, Nihal Usanmaz ve Cem Uslu rol alacak. Işık tasarımını Erdem Çınar'ın üstlendiği oyunun müzikleri ise Orhan Enes Kuzu imzası taşıyor.

Tiyatro İstanbul ve EKİP Tiyatrosu'nun sahnelediği oyunun konusu ise özetle şöyle:

"Dünyaca ünlü uluslararası bilişim firması Virtual'ın Türkiye Ofisi olan Virtual Turkey, bir artırılmış gerçeklik oyunu yarışması düzenlemiştir. Yarışmayı kazanan talihli kişinin ödülü, Virtual Turkey'in 'kreatif ve eğlenceli' ofisinde 1 saat boyunca misafir edilmek olacaktır. Her günkü gibi bir iş gününün bitiminde, Virtual Turkey'in Pazarlama Bölümü'nde çalışan Çiğdem ve Serhat, yöneticileri Saadet Erenç'in görevlendirmesiyle bu talihliyi ağırlamak üzere fazla mesaiye kalır. Kendilerine aynı bölümde stajyer olarak çalışan Lalin de eşlik eder. Derken bekledikleri misafir çıkagelir. Fakat bu tuhaf davetli ne bekledikleri gibi bir misafirdir ne de sanıldığı gibi sadece 1 saat misafir olup gitmeye niyetli görünmektedir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :