Piyade Sözleşmeli Er Eyyüp Uğurlu şehit oldu! Acı haberi Gaziantep’e ulaştı

Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde açılan taciz ateşi sonucu Piyade Sözleşmeli Er Eyyüp Uğurlu şehit oldu. 25 yaşındaki Şehit Eyyüp Uğurlu'nun acı haberi Gaziantep'teki baba ocağına ulaştı.

Irak'ın kuzeyindeki terör unsurlarına karşı yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu sırasında açılan taciz ateşi sonucu Piyade Sözleşmeli Er Eyyüp Uğurlu şehit oldu. Şehit Eyyüp Uğurlu'nun acı haberi Gaziantep'te yaşayan ailesine ulaştı.

Kuzey Irak'ta icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu sırasında hain terör örgütü tarafından üs bölgesine taciz ateşi açıldı. Teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu Piyade Sözleşmeli Er Eyyüp Uğurlu (25) ve Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Demir (21) şehit oldu.

Hain saldırı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Eyyüp Uğurlu'nun acı haberi Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Seyrantepe Mahallesi'nde yaşayan ailesine ulaştırıldı.

YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ, BABA EVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

Küçük yaşta annesini kaybettiği öğrenilen şehidin acı haberini alan baba Cemal Uğurlu ve diğer yakınları gözyaşı dökerek feryat etti. Acı haberin ardından şehidin evinin bulunduğu apartman ve siteye Türk bayrakları asıldı. Şehit Eyyüp Uğurlu'nun 8 kardeşi olduğu öğrenildi.

ŞEHİDİN CENAZESİ MEMLEKETİ GAZİANTEP'TE TOPRAĞA VERİLECEK

Şehit Eyyüp Uğurlu'nun yarın Gaziantep'te düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmesi bekleniyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB), Bakan Hulusi Akar adına yayımlanan taziye mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız 26 Kasım 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve asil milletimize başsağlığı dilerim" ifadeleri kullanıldı.

MSB'den yapılan bir diğer açıklamada ise, şu ifadelere yer verildi: “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 26 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da açılan şifalar dileriz.”
Resim

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.