Pençe-Kilit'ten bir acı haber daha! Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz şehit oldu! 3 terörist etkisiz

Pençe-Kilit'ten bir acı haber daha! Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz şehit oldu! 3 terörist etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz'ın şehit olduğunu, 3 teröristin ise etkisiz hale getirildiğini duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz'ın kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu, 3 teröristin ise etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapıla açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 30 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucu yaralanan kahraman silah arkadaşımız Topçu Uzman. Çavuş Nedim Korkmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Çatışmada üç bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ NEDİM KORKMAZ'IN BABA OCAĞINA ACI HABER VERİLDİ

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz'ın acı haberi Hakkari'deki ailesine ulaştı. Hakkari Valisi İdris Akbıyık, şehidin ailesini ziyaret ederek başsağlığı ve sabır diledi.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcıları Tevfik Kumbasar, Halil İbrahim Köroğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coştun Sel, emniyet müdür yardımcıları ile birlikte Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Topçu Uzm. Çvş. Nedim Korkmaz'ın taziyesine katılarak ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

aw771501-01.jpg

Vali Akbıyık'ta şehit ailesine sarılırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Resim

aw771501-02.jpgaw771501-03.jpgaw771501-04.jpg

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.