PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu GİV'in konuğu oldu

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu GİV'in konuğu oldu

Girişimci İş Adamları Vakfı Konya Şubesi'nde 2023'ün son programının konuğu Pankobirlik ve Konya Şeker Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu'ydu.

Şube Başkanı Fatih Ceylan açılış konuşmasında; ülkemiz için tarım, eğitim ve savunma sanayinin önemini vurgulayarak tarım ve gıdanın dev kuruluşunun başkanına verdi sözü.

g1.jpg

Hayat hikayesinden kesitlerle konuşmasına başlayan Pankobirlik Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Soma ve Kangal Termik santrallerinin kooperatifi zora soktuğunu fakat yıkamadığını söyledi. Enerji sektörüne girmenin yanlış olduğunu belirten Erkoyuncu, Soma'nın ekonomik ömrünü tamamladığını Kangal'ın ise bir nebze teknolojisinin iyi olduğunu vurguladı.

g4.jpg

Santraller zorla mı verildi?

Halk arasında bir efsane olan devletin santralleri zorla Konya Şeker'e verdiği meselesine de açıklık getiren Erkoyuncu, "Böyle bir şey yok, bile isteye alınmış, zorlama falan yok" dedi.

Enerji dışındaki sektörlerde şirketin durumunun iyi olduğunun altını çizen Erkoyuncu, "4-5 yıla düze çıkarız inşallah" şeklinde konuştu.

g2.jpg

Konya Şeker Fabrikası taşınacak mı?

Fabrikanın taşınması konusuna da açıklık getiren Erkoyuncu, "Önümüzdeki yıl netleşir, ancak eninde sonunda Altınekin Cihanbeyli arasına taşınacak" diyerek fabrika arsasının da en iyi şekilde değerlendirileceğini sözlerine ekledi.

g3.jpg

2 saat süren ve sorulara da cevap veren Ramazan Erkoyuncu, tasarruf ve özveriyle Konya Şeker'i düze çıkarmak için koşturduklarını ve kapılarının herkese açık, her teklifin de değerlendirileceğinin bilinmesini istedi.

Program plaket takdimiyle sona erdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.