"Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri" sahiplerini buldu

"Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri" sahiplerini buldu

İSTANBUL (AA) - "10. Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri" kapsamında, 12 kategoride 28 belediye ödüllendirildi. Özelkalem dergisinden yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - "10. Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri" kapsamında, 12 kategoride 28 belediye ödüllendirildi.

Özelkalem dergisinden yapılan açıklamaya göre, ödül törenine yurt dışından da belediye başkanları katıldı. Tören kapsamında Yerel Yönetim Zirvesi de düzenlendi.

Törende, "Afet Yönetimi" kategorisinde Sakarya, Nilüfer ve Üsküdar, "Kentsel Tasarım" kategorisinde Sakarya, Bartın ve Lüleburgaz, "Kentsel Dönüşüm" kategorisinde Gaziosmanpaşa, "Kent İçi Ulaşım" kategorisinde İzmir ve Melikgazi, "Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunması" kategorisinde Hatay, Muş, İncesu ve Silivri, "Çevre Koruma" kategorisinde Bilecik ve Kartal, "Uluslararası İşbirliği" kategorisinde Kartal, "Kültür ve Sanat ve Turizm Etkinlikleri" kategorisinde Adana, Eyüpsultan, Sındırgı, Yusufeli, "Sosyal Sorumluluk" kategorisinde Mersin, Şile ve Osmaneli, "Katılımcı Yönetim" kategorisinde İzmir, "Kent Ekonomisi" kategorisinde Seferihisar ve Bornova, "Uluslararası İşbirliği" kategorisinde Kiel ve Aalen belediye başkanlarına ödül verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :