Oyuncularım ümit veriyor

Oyuncularım ümit veriyor

Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı, “Oyuncularımızın mücadelesi gelecek adına ümit veriyor. İnşallah önümüzdeki maçlarda daha iyi olmak için çalışmalarımız sürecek” dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 14. hafta maçında sahasında Fatih Karagümrükspor’la  3-3 berabere kalan Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı, “Oyuncularımızın mücadelesi gelecek adına ümit veriyor” dedi. 

TAKIM ZAMAN İSTİYOR

Avcı şunları söyledi: “Karşılaşmayı aslında ilk yarı ve ikinci yarı olarak iki farklı açıdan değerlendirmek gerekiyor. Oyuna iyi başladık, savunma anlamında doğru işler yaptığımızı düşünüyorum. Fakat ilk yarıda arka arkaya gelen goller beklemediğimiz bir şeydi. Bu golleri açıkçası kendimize çok fazla yakıştıramadım. Fakat ikinci yarı özellikle takımın direnci, reaksiyonu iyiydi. Ön tarafta özellikle biraz daha üretken olmaya çalıştık. Pozisyonlara da girdik. Ama takım zaman istiyor. Çünkü bizim üçüncü maçımız. Yaklaşık 15 günlük bir süreçte beraberiz oyuncularla. Bazılarını tanıyoruz, bazıları ile ilk defa çalışıyoruz. Fakat kendi oyun anlayışımızı, kendi mantalitemizi oturtmak için bir sürece ihtiyacımız var.

ÜMİT VERİYOR

 Geçen hafta deplasmanda aldığımız galibiyetin ardından bu haftaki mücadele, gelecek adına bize ümit veriyor. 2-1 yenik durumdan böylesi güçlü bir rakip karşısında 3-2 öne geçtik. Son yediğimiz gol çok talihsiz bir gol oldu. Son dakika golü de bulabilirdik aslında. Oynadığımız maçlarda gördüğümüz şu, oyuncuların özverisi ön planda ve verdiğimiz tepkilere oyuncuların gösterdiği geribildirim olumlu. İnşallah önümüzdeki maçlarda daha iyi olmak için çalışmalarımız sürecek.”  

Etiketler :