Otoyolda sis kazası: Yolcu otobüsü tıra çarptı

Çekmeköy mevkii, Edirne istikametinde sis ve kaygan zemin nedeniyle meydana gelen feci kaza, şehirler arası yolcu otobüsünün tıra çarpmasıyla sonuçlandı. Olayda 19 kişi yaralanırken, otobüs şoförü ağır yaralı olarak kurtuldu.

Gece saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu'nda yaşanan trafik kazasında, Gültekin A. yönetimindeki 58 EZ 342 plakalı şehirler arası yolcu otobüsü, yoğun sis ve kaygan zemin nedeniyle kontrol kaybına uğradı. Otobüs, bariyerlere çarparak Muhammet K. idaresindeki 20 NR 941 plakalı tıra çarptı.

Kaza sonucunda 19 kişi yaralanırken, otobüs şoförü ise ağır yaralı olarak kurtuldu. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, otobüs içinde sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, sağlık ekiplerince çevre hastanelere sevk edildi.

Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi alarak yeni bir kaza yaşanmasını önledi. Kazaya karışan otobüs kullanılamaz hale gelirken, emniyet güçleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenleri ve sorumlularıyla ilgili detaylı inceleme devam ediyor. Trafikteki diğer sürücülere dikkatli olmaları ve hava koşullarına uygun şekilde seyir etmeleri çağrısı yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler