OSTİM Medikal Sanayi Kümelenmesi'nden ABD çıkarması

OSTİM Medikal Sanayi Kümelenmesi'nden ABD çıkarması

ANKARA( AA) - OSTİM Medikal Sanayi Kümelenmesi üyeleri, 2. Uluslararası Rekabetin Geliştirilmesi ve İhracatın Kapasitesinin Artırılması (UR-GE) Projesi...

ANKARA( AA) - OSTİM Medikal Sanayi Kümelenmesi üyeleri, 2. Uluslararası Rekabetin Geliştirilmesi ve İhracatın Kapasitesinin Artırılması (UR-GE) Projesi kapsamında, ABD'de "ABD Pazarına Giriş ve FDA Süreçleri" hakkında araştırmalarda bulundu.

OSTİM Organize Sanayi Bölge (OSTİM OSB) Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, üyeler, ilk olarak New York'ta düzenlenen MD&M East 2016 Fuarı'nı ziyaret etti. Medikal tasarım ve üretim teknolojileri konularında faaliyet gösteren firmaların katılımıyla açılan fuarda, 6 firma yeni cihazlar üzerinde görüşmeler gerçekleştirerek üretim tesislerinin geliştirmesi yönünde adım attı.

OSTİM Medikal Sanayi Kümelenmesi üyeleri, "ABD Pazarına Giriş ve FDA Süreçleri" hakkında araştırmalarda bulundu, bir hafta süren seyahatte 150'nin üzerinde iş görüşmesi yaptı.

Maryland Üniversitesi Bio Park bölümünün, kümelenmenin 26. paydaşı olması hususunda anlaşma sağlanırken, küme üyesi 10 firmayla New York, Washington, Maryland, Baltimore, Philedelphia'da çeşitli kurum, kuruluş, üniversite ve araştırma merkezleri ziyaret edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :