Osmaniye'de art arda yaşanan depremler korkuttu!

Osmaniye'de art arda yaşanan depremler korkuttu!

AFAD son dakika deprem verilerine göre Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen 3,4 şiddetindeki depremin ardından saat 23.55'te 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Osmaniye kent merkezi ve çevre ilçelerde de korkuya neden oldu

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 3 saat arayla yaşanan iki deprem korkuttu. Önce 3,2 son olarak ise 23,55'te 4,2, 00.02'de ise 1.1 büyüklüğünde bir depremler meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde saat 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 7 km derinliğinde meydana gelen deprem ilk gelen bilgilere göre hafif şekilde hissedildi.

Düziçi'nde meydana gelen ikinci deprem korkuttu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının merkez üssünü Düziçi ilçesi olarak belirlediği deprem, saat 23.55’te meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğindeki deprem, Düziçi ilçesinin yanı sıra, Osmaniye kent merkezi ile çevre ilçelerde de hissedildi.

Kısa süreli paniğe neden olan depremde ilk belirlemelere göre, can ve mal kaybı yaşanmadı.

Öte yandan yaklaşık 3 saat önce merkez üssü Düziçi ilçesi olan yerin 7 kilometre derinliğinde 3,4 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

duz.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.