Osman Yağmurdereli'nin vefatının 9. yılı

Osman Yağmurdereli'nin vefatının 9. yılı

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş: - "Yağmurdereli, gerek sanatçı gerekse siyasetçi kimliğiyle kendine has bir duruş sergilemiş, samimi, hassas, içten ve yalın tavırlarıyla hem sanat hem de siyaset camiasında unutulmaz bir yer edinmiştir"

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, 9 yıl önce vefat eden sanatçı ve siyasetçi Osman Yağmurdereli'nin gerek sanatçı gerekse siyasetçi kimliğiyle kendine has bir duruş sergilediğini, samimi, hassas, içten ve yalın tavırlarıyla hem sanat hem de siyaset camiasında unutulmaz bir yer edindiğini belirtti.

Kurtulmuş, 2008'de yaşamını yitiren sanatçı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Yağmurdereli'nin vefatının 9'uncu yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yağmurdereli'yi vefatının 9'uncu yılında hasretle yad ettiklerini aktaran Kurtulmuş, mesajında şunları kaydetti:

"Yağmurdereli, gerek sanatçı gerekse siyasetçi kimliğiyle kendine has bir duruş sergilemiş; samimi, hassas, içten ve yalın tavırlarıyla hem sanat hem de siyaset camiasında unutulmaz bir yer edinmiştir. Ülkesine yaptığı hizmetlerle her zaman sevgi ve saygıyla anımsanacak olan merhum Osman Yağmurdereli'ye bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :