Orduspor potada genç oyuncularına emanet

Orduspor potada genç oyuncularına emanet

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Karahan:"Edirne Belediyesi Edirnespor karşısında Orduspor'umuzu gençlerimiz temsil edecek. Umarım ellerinden geleni yaparlar ve bize unuttuğumuz galibiyeti yeniden hatırlatırlar"


ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde yarın Edirne Belediyesi Edirnespor'u konuk edecek Orduspor, karşılaşmaya genç oyuncularıyla çıkacak.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Ozan Gürhan Karahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın sahalarında Edirne Belediyesi Edirnespor'u ağırlayacaklarını belirterek, "Zor bir karşılaşma daha bizi bekliyor. Ligde rakibimiz pozisyonundaki Edirne Belediyesi Edirnespor'u yenmek istiyoruz ancak işimizin kolay olmadığını da biliyoruz" dedi.

Maç öncesi takımda eksik oyuncuları olduğuna işaret eden Karahan, "Yabancı oyuncularımız Tierra La She Ruffin Pratt, Clarissa Dos Santos ve Tijana Krivacevic çeşitli nedenlerden dolayı ülkelerinden dönmedi. Bu oyuncuların dönmesi için çalışmalar sürüyor. Ayrıca Fenerbahçe maçında sakatlanan Gülşah Duman ayağı alçıda olduğu için bu maçta yer alamayacak. Yine aynı maçta sakatlanan Ferda Yıldız ve Yıldız Kaygısız'ın durumları ise maç saati belli olacak" diye konuştu.

Edirne Belediyesi Edirnespor karşısına bir yabancı ve ağırlıklı olarak genç oyuncularla çıkmak zorunda kalacaklarını kaydeden Karahan, "Edirne Belediyesi Edirnespor karşısında Orduspor'umuzu gençlerimiz temsil edecek. Umarım ellerinden geleni yaparlar ve bize unuttuğumuz galibiyeti yeniden hatırlatırlar" ifadelerini kullandı.

Karahan, Durugöl Spor Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak maça basketbolseverleri beklediklerini sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :