Ömer Çelik: 6'lı masa 16'lı masa gibi

Ömer Çelik: 6'lı masa 16'lı masa gibi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'nın Kozan ilçesinde Cumhur İttifakı'nın seçim bürosu açılışında sert sözlerle 6'lı masa formatını eleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhur İttifakı'nın Kozan Belediye Başkan adayı Mustafa Atlı'nın seçim bürosunun açılışında sert açıklamalarda bulundu. Çelik, masanın altında, üstünde, arkasında başka bir güç olmadığını vurgulayarak, "Cumhur İttifakı'nın gizli ajandası, gündemi yok" dedi.

Çelik, "Bu 'altılı, yedili masa' 18-19'a bölündü. Bunlar 14 ve 28 Mayıs sürecine giderken teröristlere laf söyleyemiyorlardı. Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı'na laf söylüyorlardı. O zaman masanın üstü 6 kişi, 7 kişi, sonra çoğalarak devam ettiler" şeklinde konuştu.

Özellikle 6'lı masayı eleştiren Çelik, "Kozanlı kardeşlerimiz 15 dakikada çay hazırlarken, bunlar bir araya gelip çay dahi demleyemezler. Birisi çay suyu koyacak, biri ocağı yakacak, biri tepsiyi hazırlayacak. Birisi küstüm diyecek. Bunlar bırakın memleket yönetmeyi, çay bile demleyemezler" ifadelerini kullandı.

Çelik, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde yoluna devam ettiğini belirterek, "Seçimlerin üzerinden 1 yıl geçmeden düştükleri bu hali size izah etmeleri lazım. 2 yıl önce 7-8'i bir araya gelecekler, sonra birbirlerine demedikleri kalmayacak. Sizden özür dilemeden sizden oy istememeleri lazım. Cumhur İttifakı her yerde aynı şeyi söylüyor, dün ve bugün aynı söyleriz" dedi.

Ömer Çelik: 6'lı masa 16'lı masa gibi

Ömer Çelik: 6'lı masa 16'lı masa gibi

Ömer Çelik: 6'lı masa 16'lı masa gibi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.