Okullar kapandı İstanbul böyle oldu

Okullar kapandı İstanbul böyle oldu

İstanbul'da bugün akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 83'e ulaştı. Yoğunluk nedeniyle vatandaşlar mesai dönüşü evlerine gitmekte zorlandı.

İstanbul'da bugün akşam saatlerinde özellikle mesai çıkışı trafik yoğunluğu yüzde 83'e kadar çıktı. Trafikte iş ve okullardan evlerine dönmek isteyen vatandaşlar, yoğunluk sebebiyle gitmekte zorlandı. Yoğun trafik E-5 Haramidere, Şişli ve Merter'de trafiğin zaman zaman durduğu görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritası'na göre, kent genelindeki trafik yoğunluğu saat 18:00 sıralarında yüzde 83'e kadar çıktı. Bu yoğunluk özellikle Avrupa Yakası'nda E-5 karayolu üzerinde yaşandı. E-5 Haramidere, Şişli ve Merter'de trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Trafikte mağdur olan vatandaşlar, sosyal medya üzerinden yoğunlukla ilgili şikayetlerini dile getirdi. Vatandaşlar, "Trafik canımızı sıktı. Evimize gitmek için saatlerdir yoldayız." ve "Trafik bir türlü açılmıyor. Bu nasıl bir şehircilik anlayışı?" gibi yorumlarda bulundu.

İBB ekipleri, trafikte yaşanan yoğunluğun önüne geçmek için çalışmalarını sürdürdü. Ekipler, trafik akışını sağlamak için bazı yollarda ışıklandırma ve yönlendirme çalışmaları yaptı.

Uzmanlar trafik sorununa çözüm önerileri sundu

Trafik sorununa çözüm bulmak için uzmanlardan da öneriler geldi. Uzmanlar, trafik sorununun çözümü için toplu taşıma sisteminin geliştirilmesi, bisiklet ve yaya yollarının artırılması gibi önlemlerin alınması gerektiğini belirtti.

Trafik sorunu İstanbul'un en önemli sorunlarından biri olarak öne çıkıyor

İstanbul'da trafik sorunu, kentin en önemli sorunlarından biri olarak öne çıkıyor. Kentte her geçen gün artan araç sayısı ve gelişen nüfus, trafik yoğunluğunu daha da artıran etkenler arasında yer alıyor.

circle

Okullar kapandı İstanbul böyle oldu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.