Öğretmenler için şarkı besteledi

Öğretmenler için şarkı besteledi

Çorlu'da, amatör olarak müzikle uğraşan Apaydın, Öğretmenler Günü'ne özel şarkı besteledi ve klip çekti

TEKİRDAĞ (AA) - Çorlu'da, amatör olarak müzikle uğraşan Cahit Apaydın, Öğretmenler Günü'ne özel, öğretmenler için şarkı besteledi ve klip çekti.

Devlet memuru olan Cahit Apaydın (42), AA muhabirine yaptığı açıklamada, birçok konuyla ilgili besteleri olduğunu dile getirerek ''Ülkemizde öğretmenler yılın sadece bir günü değil, her günü anılmalı ve hatırlanmalı. Ben de buna dikkati çekmek için Öğretmenler Günü'ne özel öğretmenlerle ilgili bir şarkı besteledim ve bir de amatör klip çektim'' dedi.

Besteyi farklı duygularla yaptığını anlatan Apaydın, "Benim de öğrenim hayatımda çok sayıda öğretmenim oldu. Hepsini isim ve soy isim olarak tek tek hatırlıyorum. Bazılarına ulaşarak sık sık hal hatır soruyorum. Onları hiç unutmuyorum" diye konuştu.

Şarkıya çektiği klibi sosyal medyada paylaştığını ve olumlu geri dönüşler aldığını aktaran Apaydın, şunları söyledi:

''Öğretmenler son dönemde daha ferah bir sosyal ortamda, ekonomik anlamda daha rahat bir şekilde yaşıyor. Öğretmenler Günü için, yaklaşık bir ayda özel bestelediğim şarkıma görevli olduğum Muratlı ilçesinde bir klip çektim. Klibimde, bir okulu ziyaret ederek dersliğe girdim ve burada öğretmen ve öğrencilerle beraber oldum. Klibimde, daha sonra emekli bir öğretmeni ziyaret ederek çiçek takdim ettim ve arkasından ona bestelediğim şarkıyı seslendirdim.''

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :