Nurullah Genç'ten Konya’da gençlere tavsiyeler! Hayallerinizi rüyalarınıza taşıyın

Nurullah Genç'ten Konya’da gençlere tavsiyeler! Hayallerinizi rüyalarınıza taşıyın

Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademileri’nin Atabey Gençlik Söyleşilerine katılan Şair Prof. Dr. Nurullah Genç, gençlere başarılı olmanın sırlarını anlattı

Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademileri yine dolu dolu bir etkinliğe imza attı. Şair Prof. Dr. Nurullah Genç, Atabey Gençlik Söyleşilerinde gençlere başarılı olmanın yollarını anlattı. “Başarı Bedel İster” başlığı ile gerçekleşen programda Nurullah Genç, başarılı olmak isteyen gençlere zor hedef seçmelerini ve hayallerini rüyalarına taşımaları tavsiyesinde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Lise Medeniyet Akademilerinin (LİMA) Atabey Gençlik Söyleşileri kapsamında “Başarı Bedel İster” başlıklı programa Şair Prof. Dr. Nurullah Genç katıldı.

nurullahgenc-konya.jpg

Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve moderatörlüğü Orhan Karaağaç’ın yaptığı programda Genç, kendi yaşamından referanslar vererek gençlere başarılı olmanın ipuçlarını verdi.

Nurullah Genç, başarılı olmak için hayalleri rüyalara taşımak gerektiğini belirterek, büyük hayalleri gerçekleştirmenin en büyük bedelinin bu hayalleri rüyalara taşıyacak kadar benimsemek olduğunu söyledi.

nurullahgenc-konya1.jpg

Başarmayı Sezai Karakoç’un “Başarı, koşu bittikten sonra da koşmayı hedeflemektir” sözleriyle tanımlayan Nurullah Genç, “Ben mesela işletmecilikte, derslerimde veya kişisel gelişim seminerlerimde şöyle söylerdim: Başkalarının da koyabilecekleri hedefleri koymak bir başarıyı gerçekleştirmek olarak düşünülmemelidir. Bu herkesin koşabileceği bir hedef gibi düşünülmeli. Bir hedef koyuyorsanız ve ona ulaşmak zorsa ve siz ancak büyük çaba göstererek ulaşabilecekseniz, bunun için de koşu bitse bile koşmanız gerekecekse o hedefi gerçekleştirmeniz üst düzey bir hedeftir. Başarı, o hedefe ulaşmanın adıdır” dedi.

nurullah-genc.jpg

Genç, yoğun ilgi gören programın son kısmında katılımcıların sorularını yanıtladı.

nurullahgenc-konya2.jpgnurullahgenc-konya3.jpgnurullahgenc-konya5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler