Nikahta fark ettiler: Evlilik yıldönümlerini 4 yılda bir kutlayacaklar

Konya'da nikahlarını şans eseri 29 Şubat'ta kıyan Şerife Nur ve Fatih Kara çifti, evlilik yıl dönümlerini düğün tarihinde kutlamaya karar verdiler.

Konya'da yaşayan Şerife Nur Kamacı (22) ve Fatih Kara (23) çifti, evlilik yolculuklarına şans eseri 29 Şubat'ta adım attılar. Selçuklu Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne başvurarak nikahlarını kıyan genç çift, sonradan evlilik yıl dönümlerini 4 yılda bir kutlayacaklarını fark ettiler. Ancak bu durum onların moralini bozmak yerine, düğün tarihlerinde bu özel günleri kutlamaya karar vermelerine sebep oldu.

Fatih Kara, evlilik yıl dönümlerinin tesadüfen 29 Şubat'a denk geldiğini belirterek, "Bu tarihi özellikle seçmedik ama iyi oldu. Sene sene kutlarız yıl dönümünü. Denk gelmeyen günlerde bir gün önce veya bir gün sonra yıl dönümümüzü kutlarız" dedi. Şerife Nur Kara ise, nikah günü olmasa da düğün gününün kutlanabileceğini dile getirerek, "Her yıl düğün tarihi var o garanti. Benim için değil ama eşim için şanslı oluyor. Ben her sene hediyemi beklerdim ama yine de alır" şeklinde konuştu.

Şerife Nur ve Fatih Kara çiftinin, evliliklerinin keyfini her yıl düğün tarihlerinde yaşayarak, bu özel günleri kutlamaya karar vermeleri, evliliklerindeki mutluluğun ve uyumun bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.