Niğde'deki kız kaçırma iddiası

Niğde'deki kız kaçırma iddiası

Tatil için dedesinin evine geldiği köyde kaçırıldığı öne sürülen 14 yaşındaki kızı bulmak için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor- İnsansız hava aracının da kullanıldığı arama çalışmalarına, 4 jandarma asayiş ve 3 polis ekibi ile arama kurtarma köp

NİĞDE (AA) - Tatilini geçirmek üzere dedesinin yanına geldiği köyde 3 kişi tarafından zorla kaçırıldığı iddia edilen 14 yaşındaki V.D'yi bulmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, V.D'nin 25 Temmuz Pazartesi günü saat 18.00 sularında zorla kaçırıldığı ihbarı üzerine bölgeye Jandarma Komutanlığı ekiplerinin sevk edilerek aramalara başlandığını anımsattı.

Aramanın köy civarındaki arazi kesiminde de yapıldığını belirten Peynircioğlu, ekiplerin sayısının arttırıldığını, jandarmaya ait iz, takip ve arama kurtarma köpekleri ile emniyet müdürlüğünden takviye ekiplerin de aramaya katıldığını kaydetti.

Vali Peynircioğlu, her türlü ihbarın değerlendirilerek değişik adreslerde arama ve yol kontrolleri yapıldığını aktararak, "Plaka tanıma sistemleri incelenerek, ilin muhtelif yerlerindeki kamera kayıtları taranmaktadır. Bugün itibarıyla da bölgede 4 jandarma asayiş ekibi, 3 polis ekibi, köpek unsurları ve insansız hava aracı (drone) ile fiziki, teknik arama ve incelemeler tüm hızıyla devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

Tatilini geçirmek üzere merkeze bağlı Fesleğen köyünde yaşayan dedesinin yanına gelen V.D, 25 Temmuz Pazartesi günü bir akrabasıyla babaannelerine ekmek götürmek için evden ayrılmış, bu sırada 3 kişi tarafından zorla bir arabaya bindirildiği iddia edilen V.D'den bir daha haber alınamamıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :