Çiftçiler, ''kısmet 55'' ve ''servet 80''i çok beğendi

Çiftçiler, ''kısmet 55'' ve ''servet 80''i çok beğendi

Türkiye'nin ilk yerli tasarım traktörünü üreten Erkunt Traktör Sanayi AŞ'nin, Konya'da düzenlediği tarla gösterilerinde çiftçilerin traktörlere yoğun ilgi gösterdiği bildirildi

Türkiye'nin ilk yerli tasarım traktörünü üreten Erkunt Traktör Sanayi AŞ'nin, Konya'da düzenlediği tarla gösterilerinde çiftçilerin traktörlere yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Erkunt Traktör Satış Müdürü Tolga Saylan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin noter onaylı düşük yakıt tüketimi sağlayan ve yüksek performansıyla ünlü, ilk yerli tasarım traktör üreticisi Erkunt'un, Konya'da 10-17 Mart tarihleri arasında tarla gösterileri düzenlediğini anımsattı.

Tarla gösterileri sırasından Konyalı çiftçilerin, Erkunt ailesinin en yeni üyesi ''Kısmet 55'' ve çiftçiler tarafından en çok talep edilen modeli ''Servet 80'i'' yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirten Saylan, traktörlerin performansını çok beğenen 45 Konyalı çiftçinin Erkunt ailesine katıldığını kaydetti.

Erkunt Traktör'ün, Türk çiftçisinin hayatını kolaylaştırmaya devam ettiğini ifade eden Saylan, şunları kaydetti:

''Konya'da düzenlenen tarım fuarına katılmama kararı almıştık. Ama çiftçi dostlarımız, bize bu konuda çok sitem etti. Biz de bu yoğun talep karşısında traktörlerimizle beraber çiftçilerimizi ziyaret erme kararı aldık.

Konya merkez yetkili satıcımızla birlikte merkez köylerde gerçekleştirdiğimiz etkinlikle, Konyalı çiftçi dostlarımızla biraraya gelip, 'Servet 80' ve 'Kısmet 55'i tanıttık. Tanıtımlar çok keyifli ve bir o kadar da verimli geçti. 45 çiftçi dostumuz, traktörlerimizi tarlada denedikten sonra almaya karar verdi.''