Alçı'dan şok İdris Naim Şahin çıkışı

Alçı'dan şok İdris Naim Şahin çıkışı

Akşam Gazetesi yazarı Nagehan Alçı'dan şok İdris Naim Şahin çıkışı...

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Dört Bir Taraf programında konuşan Nagehan Alçı,İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Ak Parti'ye zarar verdiğini düşündüğünü ifade ederek hükümetten İdris Naim Şahin'i görevden almasını istedi.

BU KAÇINCI

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i sert sözlerle eleştiren Nagehan Alçı "Eğer demokrasiyi istiyorsak bu konuşmayı sonuna kadar eleştirmemiz lazım. Elle tutulur hiç bir tarafı olmayan bir konuşma. Ben buradan hükümete de şayet bizi izliyorlarsa seslenmek isterim: İdris Naim Şahin'i derhal görevden alınması lazım. Bu kaçıncı? Büşra Ersanlı'yla yaptığı inanılmaz açıklamaların ardından bu kaçıncı. " dedi.

GÖREVDEN ALIN, AK PARTİ'YE ZARAR VERİN

Hükümete "İdris Naim Şahin'i görevden alın" çağrısında bulunan Alçı "Şunu da görmek lazım. İçişleri Bakanı'nı en sert, ne kadar sert eleştirmemiz gerekiyorsa o şekilde eleştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. İdris Naim Şahin ve zihniyetinin hükümete ve Ak Parti'ye zarar verdiğini düşünüyorum. Ve aynı hükümetin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarihi bir konuşma yaptı. 'Bütün etnik kinlikleri bir lütuf değildir. Ne hak varsa verilmesi lazım'' dedi. Beşir Atalay ''Demokratik açılımda 2. dönem başlıyor'' dedi. İdris Naim Şahin'in Ak Parti'ye çok ciddi zarar verdiğini düşünüyorum. Çünkü Bülent Arınç ve Beşir Atalay'ın konuşmaları birbirini tamamlıyor, bir tutarlılık arz ediyor. İçişleri Bakanının bu sözleri bir bardak şeye limon sıkmak mı denir. Bunu eleştirelim ama büyük resmi de görelim." ifadelerini kullandı.