Nevşehir'de "Uçurtma Şenliği" düzenlendi

Nevşehir'de "Uçurtma Şenliği" düzenlendi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından "Uçurtma Şenliği" düzenlendi.Şenlik, Engelsiz Üniversite Birimi ve Girişimcilik...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından "Uçurtma Şenliği" düzenlendi.

Şenlik, Engelsiz Üniversite Birimi ve Girişimcilik Kulübü tarafından "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" dolayısıyla organize edildi.

Program üniversite yerleşkesindeki Kongre ve Kültür Merkezindeki etkinlikle başladı.

Burada, üniversite öğrencilerinden oluşan Nore Müzik Kulübünü üyelerince seslendirilen şarkılara eşlik eden öğrenciler, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerince hazırlanan etkinlikte gönüllerince eğlendi.

Daha sonra engelli öğrenciler kendilerine hediye edilen rengarenk uçurtmaları, öğretmenleri ve üniversite öğrencileriyle havalandırdı.

Etkinliklere, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlyas Gökhan, Engelsiz Üniversite Birim Koordinatörü Doç. Dr. Zeliha Leblebici, Öğretim Görevlisi Kamuran Özdil, Umuda Bir Adım Derneği Başkanı Hülya Belirir, Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş, Kapadokya Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Erhan Akın ve öğrencileri, Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ümit Selçuk Şimşek ve öğrencileri, akademik ve idari personeli ile üniversite öğrencileri katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :