Nelson Oliveira Konyaspor ile sözleşme imzalayıp ülkesine döndü

Nelson Oliveira Konyaspor ile sözleşme imzalayıp ülkesine döndü

TÜMOSAN Konyaspor, sağlık kontrolünden geçirmek üzere İstanbul'a davet ettiği Portekizli forvet Nelson Oliveira ile sözleşme imzalandığını duyurdu. Oliveira, takım izinli olduğu için ülkesine döndü

TÜMOSAN Konyaspor, sağlık kontrolünden geçirmek üzere İstanbul'a davet ettiği Portekizli forvet Nelson Oliveira ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Yeşil-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, transfer görüşmesi için İstanbul'a davet ettiği Portekizli futbolcu Nelson Oliveira ile sağlık kontrolleri sonrası sözleşme imzalamıştır. Takımımız izinli olduğu için ülkesine dönen yeni transferimiz Oliveira, birkaç gün içerisinde Konya'da olacaktır" ifadeleri kullanıldı.

32 yaşındaki forvet Oliveira, son olarak formasını giydiği Yunanistan ekibi PAOK ile çıktığı 45 maçta 10 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.