Mustafa Işık güven tazeledi

Mustafa Işık güven tazeledi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi 4. Olağan genel Kurulunu gerçekleştirdi. 10 Mart 2018 Cumartesi Günü Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda Mustafa IŞIK güven tazeledi.

Tek adaylı yapılan seçimlerde Mustafa Işık’ın divana sunduğu yeni yönetim kurulunda Süleyman Ege, Mehmet Yıldırım, Harun Küçükkırlı ve Turan Tuna yeni yönetim kuruluna seçildi.
Mustafa Işık burada yaptığı teşekkür konuşmasında, 05 Mayıs 2018 tarihinde Ankara’da yapılacak olan Derneğin Genel Merkez seçimlerinde Genel Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Yaptığı konuşmada, Konya’da elde ettiği bilgi birikim ve tecrübe ile “Hazreti Mevlana’nın hoşgörü iklimini Ankara’ya taşıyacağını, ben değil, biz olmak için, şehidimizin sesi, gazimizin nefesi olmak için, camiamızı yeniden toparlamak için, birilerine rakip olmak için değil nöbeti devralmak için adayım” dedi. Genel kurulda misafir olarak bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şube Başkanı Haydar Filiz ve Isparta Şube Başkanı Musa İrez yaptıkları konuşmalarda Mustafa Işık’ı desteklediklerini açıklayarak Mustafa Işık’ın adaylığının camia için hayırlı olmasını dilediler. Gazi Süleyman Ege yaptığı konuşmada, “Dernek Başkanımız Mustafa Işık’ın genel Merkez Başkan adaylığını sonuna kadar desteklediğini, öncelikle Allah’ın izni, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin duaları ve destekleri ile bunu başaracaklarına inandığını, seçimlerin demokratik ortamlarda gerçekleştirildiğini, sadece yöneticilerin değil tüm camianın beklentilerine cevap vereceklerini” söyledi. 

mustafa-isik-guven-tazeledi--(2).jpg