MÜSİAD Konya Şubesi'nde Hilmi Kağnıcı dönemi! İşte yeni yönetim kurulu

MÜSİAD Konya Şubesi'nde Hilmi Kağnıcı dönemi! İşte yeni yönetim kurulu

MÜSİAD Konya Şubesi'nde 24. Genel Kurul Toplantısı gerçekleştiriliyor. Yeni Başkan Hilmi Kağnıcı

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi'nin 24. Genel Kurul Toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

MÜSİAD Konya Şube Merkezinde gerçekleştirilen Genel Kurul, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarar, MÜSİAD 2. Dönem Başkanı Ali Bayramoğlu, MÜSİAD Konya önceki dönem başkanları ve üyelerin katılımı ile yapılıyor.

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan 24. Genel Kurul Toplantısında iş dünyasına dair değerlendirmelerde bulunarak; özellikle Konya ekonomisinin gelişimine dikkat çekti.

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

MÜSİAD Konya'nın Yönetim Kurulu Üyeleri şöyle:

Mehmet Hilmi Kağnıcı (Başkan) İbrahim Özen Murat Özsandıkcı Ömer Karakuş Mevlüt DOğan Osman Ulular M. Ulvi Yıldırım Halit Karakurt Hasan Murat Güçlü Lokman Koyuncuoğlu Hasan Ataseven Ali Kanarya İ. Safa Botsalı İsmail Hakkı Karaca Tarkan Ecerkale.

Bir ayakta görseli olabilir

Akşam da Bayır Diamond Otel'de gerçekleştirilecek gala yemeği ile MÜSİAD Konya'nın yeni yönetim listesi kamuoyuna tanıtılacak. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta'nın da katılacağı öğrenildi.

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.