Muratpaşa Belediyespor'da hedef galibiyet

Muratpaşa Belediyespor'da hedef galibiyet

Takım antrenörü Ünsal:- "Ligde iddiamız devam ediyor. Deplasmanda oynayacağımız Genç Uşak Spor maçını kazanarak yarışımızı sürdürmek istiyoruz "

ANTALYA (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Muratpaşa Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Genç Uşak Spor maçından galip ayrılarak, ara dönemi en iyi şekilde tamamlamak istiyor.

Antrenör Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayanlar Hentbol Süper Lig'in ilk 7 haftasında 4 galibiyet bir beraberlik ve 2 mağlubiyet aldıklarını dile getirdi.

Ligin 8'inci haftasında deplasmanda Genç Uşak Spor ile karşılaşacaklarını belirten Ünsal, maçın çarşamba günü saat 14.00'te Uşak Kalfa Spor Salonu'nda oynanacağını hatırlattı.

Takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmadığını ifade eden Ünsal, "Ligde iddiamız devam ediyor. Uzun bir aradan sonra ilk defa tam kadro maça çıkacağız. Üç yabancı oyuncu takviyesiyle güçlü bir takım oluşturmuştuk. Tek hedefimiz galip gelmek. Genç Uşak Spor maçını kazanarak yarışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Her zaman kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Ünsal, sezonun iyi geçtiğine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Takım olarak eski başarılarımızı tekrarlamak istiyoruz. Sezon sonunda gülen taraf olmak istiyoruz, hedefimiz şampiyonluk. Antalyaspor kamuoyunun da bu başarılı takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Defalarca kupa getirmiş bir takıma daha fazla destek ve ilgi bekliyoruz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :