Murat Kurum: İstanbul 81 ili değil, dünyayı ilgilendiriyor

Murat Kurum: İstanbul 81 ili değil, dünyayı ilgilendiriyor

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen programda gençlik teşkilatlarına teşekkür etti ve seçim sürecindeki çalışmaları değerlendirdi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen "Gençlik Kolları Vefa Sahur" programında gençlik teşkilatlarına teşekkür etti. Seçim sürecindeki yoğun çalışmaları değerlendiren Kurum, İstanbul'un sorunlarına çözüm için büyük bir ekiple yüzlerce proje ürettiklerini ifade etti.

Murat Kurum: İstanbul 81 ili değil, dünyayı ilgilendiriyor

Programa, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı. Kurum, konuşmasında AK Parti'nin 22 yıllık hizmet yolculuğunu vurgulayarak, gençlik teşkilatlarının bu süreçteki fedakarlıklarını övdü.

Kurum, İstanbul'un son beş yılda yaşadığı zorlu sürecin sona erdirilmesi için çalışacaklarını ve şehrin sorunlarına çare arayacaklarını belirtti. "İstanbul'umuzun fetret devrini bitireceğiz" diyen Kurum, 1 Nisan itibarıyla göreve başladıklarında İstanbul'un deprem sorununu çözmek ve şehre yönelik kararlı adımlar atmaya odaklanacaklarını dile getirdi.

Murat Kurum: İstanbul 81 ili değil, dünyayı ilgilendiriyor

İstanbul'un sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da ilgilendiği bir şehir olduğunu vurgulayan Kurum, deprem riskinin milli güvenlik ve beka meselesi olduğunu söyledi. "İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması, çocuklarımıza bu kutlu şehri en güzel haliyle emanet etmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Kurum'un konuşmasında, gençlik teşkilatlarına teşekkür etmesi ve İstanbul'un sorunlarına çözüm için kararlılıkla çalışacaklarını vurgulaması, seçim öncesi önemli bir mesaj olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.