Muhtarlardan Mehmetçiğe destek ziyareti

Muhtarlardan Mehmetçiğe destek ziyareti

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir araya gelen köy ve mahalle muhtarları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir araya gelen köy ve mahalle muhtarları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Aksaray Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneği öncülüğünde bir araya gelen yaklaşık 100 mahalle ve köy muhtarı, ellerinde taşıdıkları Türk bayrağı ve üzerinde "Seksen milyon daha güçlüyüz", "Bu ordu başkalarına benzemez", "Geliyoruz bugün Afrin yarın Münbiç" dövizleriyle İl Jandarma Komutanlığına geldi.

Burada Mehmetçik ve askeri personelle selamlaşan muhtarlar, daha sonra önceden hazırladıkları tatlıları Mehmetçiğe ikram etti.

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Afrin'deki Mehmetçiğe destek olmak için toplandıklarını söyledi.

Aynı zamanda köy muhtarı olduğunu, Aksaray'ın her zaman ordunun yanında yer aldığını dile getiren Koçak, "Bu vatanı hainlere asla bırakmayacağız. Burada hem üretici hem de muhtarlar olarak gerekirse Afrin'e gitmeye de hazırız." diye konuştu.

Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik ise, kentteki 329 muhtar adına etkinliği düzenlediklerini ifade ederek, "Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Mehmetçiğimiz inşallah tez zamanda oraları teröristlerden temizleyip dönecektir." dedi.

İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek muhtarlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Mehmetçiğe tatlı ikramında bulunuldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :