MSB’den 18 Mart’a özel video

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 18 Mart'ta, vatanları için fedakarca mücadele eden şehitleri anma ve onların ailelerine saygı gösterme amacıyla duygusal bir video hazırladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde, vatan savunması için hayatlarını feda eden kahraman şehitlerimizin anısını yaşatmak ve ailelerine destek olmak amacıyla özel bir video yayınladı. MSB'nin yayınladığı videoda, "Tarih boyunca vatanı için canını hiçe sayan Mehmetçik, şehitlerimizin kanını yerde bırakmadı, bırakmıyor. 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde; milletimizin bekası ve esenliği uğrunda can veren aziz şehitlerimize ve onların emaneti kıymetli ailelerine ithaf olunur. Şehitlerimize saygı ve rahmetle" ifadeleriyle, şehitlerin kahramanlığı ve ailelerinin önemi vurgulanmıştır.

Video, vatan için sevdiklerini geride bırakarak gözünü kırpmadan şehadet şerbetini içen aziz şehitlerin anısına yapılan bir hürmet ve minnettardır. Bu duygusal anma videosu, şehit ailelerine olan saygı ve minnetin bir ifadesi olarak ön plana çıkmaktadır.

MSB'nin bu duygusal hareketi, ülkenin birlik ve beraberliği için fedakarlıkta bulunan şehitlerin ve onların geride bıraktığı ailelerin önemine dikkat çekmektedir. Türk milleti, şehitlerinin aziz hatırasını her zaman yaşatmayı ve onların ailelerine sahip çıkmayı bir vazife olarak görmekte ve bu duygularını her fırsatta dile getirmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.