MKE Kurumunun kuruluş yıl dönümü

MKE Kurumunun kuruluş yıl dönümü

ANKARA (AA) - Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE) Kurumu yönetimi ve çalışanları, 67. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.Mozoleye...

ANKARA (AA) - Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE) Kurumu yönetimi ve çalışanları, 67. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Mozoleye çelenk bırakarak saygı duruşunda bulunan Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Taşkın ile beraberindeki heyet, daha sonra Misak-ı Milli Kulesine geçti. Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Taşkın, deftere şunları yazdı:

"Yüce önder Atatürk, tarihi bir geçmişe sahip kurumumuzun Tophane-i Amire'den bugüne 564, MKE Kurumu adı ile 67. yıl dönümünü kutluyoruz. Savunma sanayisinin en köklü ve milli bir kuruluşunun mensupları olarak manevi huzurunda bulunmaktan onur duymaktayız. MKE Kurumu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilkelerin ve gösterdiğin hedeflerin doğrultusunda, ülkemiz savunma sanayisine, milli güvenliğine ve bağımsızlığına tüm milli imkanları ile katkı sağlamaya, aziz milletimizden aldığı manevi destekle aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir. Tüm bağlılığımızla önünde minnet, şükran ve saygıyla eğiliyoruz. Ruhun şad olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :