Minibüs şoförüne yolcunun yumruklu saldırısı kamerada

Minibüs şoförüne yolcunun yumruklu saldırısı kamerada

Denizli'de yolcunun saldırısı nedeniyle kaza yapan minibüs sürücüsünün görüntüleri, araçtaki güvenlik kameralarına yansıdı

DENİZLİ (AA) - Denizli'de minibüs şoförünün yolcu tarafından yumruklu saldırıya uğraması ve kaza yapması, araçtaki güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Bayramyeri-Fatih Mahallesi hattında yolcu taşıyan Ali Ergen'in kullandığı 20 M 0578 plakalı minibüse binen Yakup Ç, ikinci ticari yolda inmek istedi.

İddiaya göre, şoförün "Durak dışında indiremem." demesi üzerine Yakup Ç. ile arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından yolcu Yakup Ç, şoför Ergen'e yumruk attı. Saldırıya uğrayan şoförün kullandığı minibüs, kontrolünü kaybederek başka bir minibüse çarptı.

Yaşanan olaydan sonra minibüs şoförü Ergen'in polise ihbarda bulunması üzerine gözaltına alınan Yakup Ç, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Şoför Ali Ergen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yolcunun durak harici inmek istediğini söyleyince indirmediğini belirtti.

Durak harici duramayacağını söylediği halde yolcunun birçok kez ısrar ettiğini dile getiren Ergen, "Ben de indirmedim. İndirmeyince şiddetli yumruk attı. Önümdeki minibüse çarptım. Minibüs olmasa belki de durakta bekleyen yolculara çarpabilirdim." diye konuştu.

- Güvenlik kamerası görüntüleri

Yaşanan olay minibüsün güvenlik kamerasınca da kaydedildi. Görüntülerde, minibüs sürücüsü durak harici duramayacağını anlatırken inmek isteyen yolcu yanına geliyor.

Sürücü yoluna devam ederken yolcu şoförün yüzüne yumruk atıyor. Yüzüne darbe alan şoför minibüsün kontrolünü kaybedince önündeki başka bir minibüse çarpıyor.

Gözlüğü düşen ve yüzünde yara açılan sürücünün, bir yandan polisi ararken bir yandan da saldırı ve kazanın şokunu üzerinden atmaya çalışması da görüntülere yansıyor.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :