Mina'daki izdiham

Mina'daki izdiham

Muğla Valisi Çiçek, Mina'da çıkan izdihamda kaybolduktan 11 gün sonra cesedine ulaşılan Türk hacılardan 72 yaşındaki Turgut Kuru'nun ailesine taziyede bulundu

MUĞLA (AA) - Muğla Valisi Amir Çiçek, Mina'da çıkan izdihamda kaybolduktan 11 gün sonra cesedine ulaşılan Türk hacılardan 72 yaşındaki Turgut Kuru'nun ailesini ziyaret etti.

Kuru'nun Eldirek Mahallesi'ndeki evine giden Çiçek, aileye taziye dileklerini iletti.

Kur'an-ı Kerim okunup, dua edilmesinin ardından Vali Çiçek, Kuru'nun oğlu Adil, kardeşi Vedat ve kızı Hatice Balcı ile bir süre sohbet etti.

Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, hac görevinde yaşamını yitiren Turgut Kuru'nun ailesinin acılarını paylaştıklarını söyledi.

Herkesin acısında da sevincinde de yanlarında olmaya çalıştıklarını belirten Çiçek, "Muğla'da acıları ve mutluluklarını paylaşan insanların mevcudiyetine inanıyoruz. Bunun sayısını da artırmak istiyoruz. Sosyal dayanışma Muğla'nın tüm ilçelerinde gün geçtikçe pekişiyor. Herkesin dayanışmaya, birliğe ve değerlere saygı gösteren insanlar olmasını diliyoruz" dedi.

Vali Çiçek, daha sonra Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde şehit düşen piyade sözleşmelieEr Adnan Ergen'in, Seydikemer ilçesindeki baba evini de ziyaret etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı