Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Beyşehir'de

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Beyşehir'de

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Beyşehir ilçesindeki ziyaretlerinde öğretmenlerin ve velilerin sahadaki en büyük destekçiler olduğunu vurguladı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Konya'nın Beyşehir ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde eğitim önceliklerine dikkat çekti. Beyşehir'deki Ali Akkanat Anadolu Lisesi ve Kubadabad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Bakan Tekin, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Ardından Pazar yerinde ve çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Bakan Tekin, Beyşehir Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Beyşehir'de

Bakan Tekin, yaptığı konuşmada, sahadaki eğitim önceliklerini belirlemek amacıyla Anadolu'nun dört bir yanını dolaştıklarını ve sorunları yerinde tespit edip çözmek için çalıştıklarını vurguladı. Beyşehir'de yapılan ziyaretler sırasında öğretmenlerle yapılan sohbetlerden ve mahalle muhtarlarının taleplerinden önemli bilgiler elde ettiklerini dile getiren Bakan Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın çok büyük bir aile olduğunu ve öğretmenlerin ve velilerin sahadaki en büyük destekçileri olduğunu belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Beyşehir'de

Bakan Tekin, öğretmenlerin fikirlerini alarak bakanlık politikalarını revize ettiklerini ve velilerden de çocukların eğitim sürecinde işbirliği yapmalarını istediklerini vurguladı. Beyşehir'deki eğitim öncelikleri arasında Müftü Mahallesi'ndeki 24 derslikli ortaokulun acil ihtiyaçlarının yer aldığını belirten Bakan Tekin, bu eksikliği gidermek için sürecin başlatıldığını ifade etti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Beyşehir'de

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in Beyşehir ziyaretleri, eğitim alanında yerel ihtiyaçların belirlenmesi ve çözüm yollarının tartışılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Beyşehir'de

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.