Midyat'ta içme suyu şebekesi yenilendi

Midyat'ta içme suyu şebekesi yenilendi

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, ilçede 3 bin 200 metrelik kanalizasyon ile 3 bin metrelik içme suyu hattında yenileme çalışmasını tamamladı- Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaman: - "Amacımız yaşanabilir Mardin'

MARDİN (AA) - İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, 2 milyon liralık harcamayla Midyat ilçesinde kanalizasyon ve içme suyu şebekesini yeniledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), kent genelinde yaşanan kanalizasyon ve su şebekesi sorunlarını çözmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda, 2 milyon liralık projeyle, Midyat'ın Cumhuriyet Caddesi'nde 3 bin 200 metrelik kanalizasyon ile 3 bin metrelik içme suyu hattı yenilendi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, vatandaşa kaliteli hizmet sunmak için çaba gösterdiklerini söyledi.

Yeniden bir kenti inşa ettiklerini belirten Yaman, şunları kaydetti:

"Amacımız yaşanabilir Mardin'i inşa etmektir. İlimizde ekiplerimiz her bölgede durmaksızın çalışmalarını sürdürmektedir. Bu bağlamda en ücra mahallelerin sorunlarının bitmesi için de mücadele etmekteyiz. Midyat'ın en büyük kanayan yaralarından birisi olan ve ilçenin kalbi olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi'nde, ekiplerimiz zor şartlar altında kanalizasyon ve su şebekesini yeniledi."




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :