MHP Konya'da adaylarını tanıttı

MHP Konya'da adaylarını tanıttı

Selçuklu Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına partililer yoğun ilgi gösterd

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanlığı, "Bizimle Yürü Türkiye" temalı Konya Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısını gerçekleştirdi. Selçuklu Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi. Programa MHP Konya Milletvekili ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Faruk Bal da katıldı.  MHP İl Başkanı Av. Murat Çiçek, 7 Haziran sürecinin Türk Milleti için kutlu bir mücadele olacağını söyledi. MHP İl Başkanı Av. Murat Çiçek, şunları kaydetti: "Türkiye'yi yeniden onurlu bir devlet yapacak, vatandaşlarımın huzur ve mutluluğunu sağlayacak programlarımız hazırdır. Milletimiz kurtuluşu MHP'de görmektedir. 7 Haziran'da AKP iktidarına son vereceğiz. 13 yılda satmadıkları bir şey kalmadı. Hırsızlık, yoksulluk, yolsuzluk arttı. Şimdi de anayasadan Türk Milleti kavramını çıkarmak istiyorlar. Ama MHP olduğu sürece, milliyetçi hareket var olduğu sürece bu hayallerini gerçekleştiremeyecekler. Türk Milleti 7 Haziran'da AKP'ye gereken dersi verecektir. 14 kişilik milletvekili adaylarımızla birlikte Konya'yı karış karış gezeceğiz. Partimizin programını anlatıp kendilerini nasıl bir tehlikenin beklediği noktasında uyaracağız. AKP'nin oyunlarına karşı milletimizi uyaracağız."  MHP Konya Milletvekili Faruk Bal da, "AKP iktidarının sonunun geldiği bir tarihine gidiyoruz" dedi. Türkiye'nin 12 yılın sonunda itibarini kaybetmiş, küçümsenen bir ülke konumuna geldiğini fakat 7 Haziran'la birlikte MHP iktidarıyla tekrar onur ve saygınlığını kazanacağını aktardı.

MHP Konya Milletvekili ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı da, "12 yılda ülkeye çağ atlattık dediler ama ülkü hep geriye gitti" dedi. "Seçim programımız açık. 3 Mayıs'ta programımızı milletimize açıklayacağız" diyen Kalaycı, şunları kaydetti: "Taşeron işçilere, özel güvenlikçilere, 4/C'lilere kadro vereceğiz. Milletimizi faiz lobisinden pençesinden kurtaracağız. Devleti talan edenlerin 7 sülalesine kadar hesap soracağız. yolsuzluklar, hırsızlıklar, adam kayırmalarla ilgili dava dosyalarımız hazır. Hepsinin hesabını verecekler. AKP'nin telaşı işte bu yüzdendir. Korkularının nedeni budur. Hesap verecekleri korkusuyla milleti yalanlarıyla kandırmaya çalışıyorlar. Ama bu sefer Türk Milleti buna izin vermeyecek. 7 Haziran'da talana, hırsızlığa, yoksulluğu, yolsuzluğa dur diyecek" diye konuştu.  Konuşmaların ardından aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Aday tanıtımın ardından Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan seslendirdiği şarkılar ile partilileri coşturdu.