MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Beykoz'da iftara katıldı

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Beykoz'da iftara katıldı

İSTANBUL (AA) - MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, partisinin Beykoz ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Polonezköy'de düzenlenen...

İSTANBUL (AA) - MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, partisinin Beykoz ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Polonezköy'de düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Gür, ramazan ayında bir seçim süreci yaşandığını söyledi.

Yenikapı ruhuyla başlayan, 16 Nisan referandumuyla süren Cumhur İttifakı'nın 24 Haziran seçimleriyle de devam edeceğine inandığını dile getiren Gür, ittifakın adayının da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hatırlattı.

AK Parti ile kurulan ittifak kararlarının arkasında olduklarını ve bunu her ortamda ifade ettiklerini dile getiren Gür, "Cumhur İttifakı için kısa bir özet yapmak için şöyle söylemek isterim. Bu irade dün Afrin'deydi, bugün Kandil'e doğru yürüyor. Dolayısıyla kesinlikle bu birlik ve beraberliğin sonuçlarını yaşadığımız tablo net bir şekilde ortaya koyuyor. Tercihimizi bu birlik ve beraberlikten yana yapacağız." şeklinde konuştu.

Birol Gür, sandıktan çıkacak her türlü sonucun Türk milletinin kararı olduğunu ve buna saygılı olduklarını ifade ederek, iftara katılanları Ramazan Bayramı'nın 3. günü İstanbul'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılacağı bayramlaşma programına davet etti.

MHP 1. Bölge milletvekili adayı Salih Balak da "Üç tarafı denizlerle, dört tarafı düşmanlarla çevrili ülkemizde birlikten ve beraberlikten başka şansımız yoktu. Bu ittifakta da adayımız belli. Mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, MHP'Ye sandıkta desteklerinizi bekliyoruz." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :