Mersin'de ırmakta ceset bulunması

Mersin'de ırmakta ceset bulunması

Silifke'deki Göksu Irmağı'nda, ayakları sobaya bağlanmış halde ceset bulunmasıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

MERSİN (AA) - Mersin'in Silifke ilçesindeki Göksu Irmağı'nda, ayakları sobaya bağlanmış halde ceset bulunmasına ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 21 Temmuz'da meydana gelen olayla ilgili çalışma yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, cesedin Davut Yüksel'e ait olduğunu tespit etti.

Cesedin bulunduğu bölgede yer alan petrol istasyonları, marketler ve yol güzergahındaki kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, Yüksel'in 29 Haziran 2016'da aracına akaryakıt alırken 4 kişiyle görüldüğünü belirledi.

Yüksel'in telefon kayıtlarını da inceleyen ekipler, U.K, Y.K, M.B. NT. ile yoğun görüşme yaptığını tespit etti. Şüphelilerin yakalanması için operasyon başlatan ekipler, 20 günlük fiziki takip sonucunda U.K. ve Y.K'yı Silifke ilçesinde yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin sorgularında suçlarını itiraf ettiği öğrenilirken, N.T ve M.B'yi yakalamak için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, zanlıların uyuşturucu ticaretinden dolayı çok sayıda suç kayıtlarının olduğu da kaydedildi.

Silifke ilçesinde 21 Temmuz'da Göksu Irmağı kenarında oturan vatandaşlar, suda bir ceset görünce durumu güvenlik güçlerine bildirmiş, ayakları sobaya bağlanmış halde olduğu belirlenen ceset, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkartılmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler