Mersin, potada son 6 maça odaklandı

Mersin, potada son 6 maça odaklandı

Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Aydın: "6 maçlık zorlu bir periyota giriyoruz. Bu maçların hepsinden galibiyetle ayrılıp ligi en üst sıralarda tamamlamak istiyoruz"

MERSİN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor'da genel menajer Melahat Aydın, 6 maçlık zorlu bir periyoda girdiklerini belirterek, "Neredeyse ikişer gün arayla maç oynayacağız ancak biz takımımıza güveniyoruz. Bu maçların hepsinden galibiyetle ayrılıp ligi en üst sıralarda tamamlamak istiyoruz" dedi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta sahalarında oynayacakları Galatasaray maçının rakiplerinin Avrupa'daki müsabakası sebebiyle ertelendiğini anımsatarak, perşembe günü Beşiktaş'a konuk olacaklarını ifade etti.

Siyah-beyazlıların, sahasında iyi oynayan bir takım olduğunu belirten Aydın, "Beşiktaş da play-off mücadelesi veriyor. Kendi evinde çok iyi oynuyorlar ancak biz de iyi bir takımız ve bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Takımımızda eksik yok" dedi.

Beşiktaş maçının ardından pazar günü Orduspor'u konuk edeceklerini aktaran Aydın, şöyle devam etti:

"Orduspor maçının ardından çarşamba erteleme maçında Galatasaray ile karşılaşacağız. 26 Mart Cumartesi günü Yakın Doğu Üniversitesi'ne gideceğiz 30 Mart'ta ise evimizde Adana ASKİ'yi ağırladıktan sonra 3 Nisan'da da Hatay Büyükşehir Belediyespor'a gidip ligi tamamlayacağız. 6 maçlık zorlu bir periyota giriyoruz. Neredeyse ikişer gün arayla maç oynayacağız ancak biz takımımıza güveniyoruz. Bu maçların hepsinden galibiyetle ayrılıp ligi en üst sıralarda tamamlamak istiyoruz."

Aydın, son 6 maçlık periyotta tüm maçları kazanmak için taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu da sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :