Mersin Büyükşehir Belediyespor'da Avrupa heyecanı

Mersin Büyükşehir Belediyespor'da Avrupa heyecanı

- Genel menajer Aydın: "Ligde aldığımız galibiyetin ardından şimdi de FIBA Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak istiyoruz"


MERSİN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, FIBA Avrupa Ligi'ne ilk haftada Fransa temsilcisi BLMA'yı yenerek başlamak istediklerini söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona Beşiktaş'ı yenerek iyi başladıklarını belirtti.

Beşiktaş mücadelesinin ardından FIBA Avrupa Ligi'ndeki BLMA maçının hazırlıklarına hemen başladıklarını aktaran Aydın, "Ligde aldığımız galibiyetin ardından şimdi de FIBA Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak istiyoruz. Hem sahamızda karşılaşacak olmamız hem de ilk maç olması nedeniyle bizim için çok önemli bir maç. Bu maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız." diye konuştu.

Yabancı oyuncuların da takıma katılmasıyla tam kadro çalıştıklarını ve sıkı bir şekilde maça hazırlandıklarını ifade eden Aydın, Beşiktaş maçında desteğini esirgemeyen taraftara bu maçta daha fazla ihtiyaçları olduğunu vurguladı.

Aydın, taraftarlar için maç günü saat 17.00'de Edip Buran Spor Salonu ve Güvenevler Mahallesi itfaiye önünden, karşılaşmanın oynanacağı Servet Tazegül Spor Salonu'na ücretsiz servis kaldırılacağını sözlerine ekledi.

Mersin Büyükşehir Belediyespor, FIBA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında çarşamba günü saat 18.30'da Fransa temsilcisi BLMA'yı konuk edecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :