Memur-Sen'den 4/B ve 4/C talebi

Memur-Sen'den 4/B ve 4/C talebi

Memur-Sen, Maliye Bakanlığında bekleyen 4/B ve 4/C'lilerle ilgili konuların çözüme kavuşturulmasını istedi

ANKARA (AA) - Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Yurdakul’u ziyaret ederek, bakanlıkta bekleyen 4/B ve 4/C'lilerle ilgili konuların çözümünü talep etti.

Memur-Sen'den yapılan açıklamaya göre Memiş, Yurdakul'u bakanlıktaki makamında ziyaret etti. Ziyarette Memiş'in, bakanlıkta bekleyen konuların bir an önce çözüme kavuşturulmasını istediği belirtildi.

Açıklamada, görüşme esnasında, 4/B’li iken kadroya alınanların ek ödemesinden kesilen SGK primlerinin yargıya gidilmeden iadesi, 112 çalışanlarına tayin bedelinin ödenmesi, 4/C’lilerin ek ödeme mağduriyetinin giderilmesi ve 663 sayılı kanuna göre yöneticilik yapanların senelik izinlerindeki ek ödeme mağduriyetlerinin giderilmesi konularının gündeme geldiği kaydedildi.

Açıklamada, görüşmenin olumlu geçtiği ve sorunların değerlendirilip bir an önce çözüme kavuşturulması noktasında fikir birliğine varıldığı bildirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :