Melih Kabasakal Anadolu Selçukspor’da

Melih Kabasakal Anadolu Selçukspor’da

Anadolu Selçukspor, geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon forması giyen ön libero Melih Kabasakal’ı kadrosuna dahil etti.

Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerin e Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay’ın katılımı ile gerçekleştirilen imza töreninde Melih Kabasakal  kendisini 2 yıllığına Konya Anadolu Selçukspor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı. 

BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUZ

Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon forması ile 29 maça çıkan Melih’in burada başarılı olacağına inandığını kaydeden Mehmet Ay, “ Öncelikle bu transfer her iki taraf içinde hayırlı olsun. Geçtiğimiz sezon ligde mücadele eden ve parlak bir sezon geçiren kadromuzda önemli değişiklikler yaptık. Kadromuzdan birçok oyuncumuz yeni sezonda bizlerle olamayacak. Üst liglere oyuncu vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah yeni sezonda da aynı başarıyı yakalayabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Melih ve diğer oyuncularımızdan beklentimiz, hem şehrimizi iyi bir şekilde temsil etmek hem de Kulübümüz adına başarılı sonuçlar almaları. Aynı zamanda Atiker Konyaspor için oyuncu hazırlama noktasında çok çalışacağız” dedi.  

KULÜBÜMÜZÜ İYİ TERLERE TAŞIYACAĞIZ

Futbola Samsunspor alt yapısında başlayıp Trabzonspor, 1461 Trabzon ve Sarıyer formalarını giyen 1996 doğumlu genç ön libero Melih Kabasakal alt yaş Milli Takımlarda da görev yaptı. Milli oyuncu  burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu bildirdi. Melih, “Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Buraya kendi adıma ve takım olarak başarılı olmaya geldim. İyi bir sezon geçirerek hem kulübümüzü iyi yerlere taşıyacağız hem de kendi hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışacağız” dedi.