Mehmet Eren adaylığını açıkladı

Mehmet Eren adaylığını açıkladı

Bir dönem AK Parti milletvekili aday adayı da olan Mehmet Eren, kongre sürecinin başlamasıyla birlikte AK Parti Akören İlçe Başkanlığına adaylığına açıkladı.

Mehmet Eren, adaylığına dair açıklamalarda bulundu. Dava insanları olduklarını ve görev verilse de verilmese de, davanın kahrını çekmeye devam edeceklerini ifade eden Eren, “Bize güvenenleri üzmeyeceğiz. Bölmeye değil bölünmüşlüğü gidermek, davamızı en üst seviyelere çıkarmak tek hedef tek gaye, hep birlikte güçlü Türkiye hep birlikte güçlü Akören için elimizi taşın altına koyarız. Biz bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada bize güvenen genel merkezimizin emrinden asla çıkmayız. İl teşkilatımız ile uyumlu çalışmak, kaynaşmak tek hedefimizdir” dedi.

ADALETİ ÖN PLANDA TUTACAĞIZ   

Adaleti ön planda tutacaklarını ve Resmi kurumlar ile  irtibatın hat safhada olacağını söyleyen Eren, “Bayrak,maneviyat bölgemizde öncelikli olmaya devam edecek.Büyükşehir belediyemiz ile  irtibatımız an ve an olacak.Adamına göre iş değil,işe göre adam ve hakkaniyet önde olacak.Gerçek ihtiyaç sahipleri devlet yardımından gerçek manada faydalanacak” ifadelerine yer verdi.

BEN DEĞİL HER KARARDA BİZ OLACAK

Ben değil her kararda biz olacak, açıklamalarında bulunan Eren, Belediye ile olan ilişkilerini en üst seviyede tutacaklarını, Belediye başkanının yapmış olduğu çalışmaları ve başarıları halka teşkilat tarafından anlatılacağını ifade etti. 

memleket.com.tr