Mega Şovmen! Tarkan'ın Kaz dağı şovu patladı!

Mega Şovmen! Tarkan'ın Kaz dağı şovu patladı!

Popçu Tarkan'ın Kaz dağı şovu elinde patladı!

Hükümetten gelen bu açıklamalara rağmen tepkiler dinmiyor. Kaz Dağları için isyan eden ünlüler kervanına şarkıcı Tarkan da katıldı.

Tarkan; "Rant uğruna feda edilen Hasankeyf’ler, Allianoi’ler, Karadeniz’in dereleri, ormanları. Dikilen çirkin beton yığınları için kesilen binlerce yıllık zeytin ağaçları. Kurutulan göller, kirletilen, zehirlenen denizler, topraklar. Altın için feda edilen güzelim Kaz dağları ormanları. Bitmek bilmeye para ve güç hırsı: Bu ne bitmek bilmeyen bir para ve güç hırsıdır. İnsan ülkesinin doğasını, tarihini, kültürünü rant uğruna bir kalemde nasıl satabilir böyle? Dünyanın neredeyse her yerinde durum aynı. Halkın oylarıyla bulunduklarınoktaya gelen yetkililer kendilerini o ülkenin sahibi sanıp istediklerini yapma hakkını kendilerinde nasıl buluyorlar? Tehditler savuruyorlar: Vatandaş kendi toprağını, doğasını savunmaya, korumaya kalktığında bir de vatandaşa ayar verip, kafa tutup, tehditler savuruyorlar. Kendinize gelin: Yeter artık. Bi durun, kendinize gelin. Sizlere emanet edilen bu topraklara ve de temsilcisi olduğunuz halkınıza ihanet etmeyin artık. Bi elinizi kalbinize koyun da vicdanınıza kulak verin artık. Rant için bu doğa katliamlarına bir son verin artık." paylaşımı yaptı.

FAÇASINI ERSOY DEDE BOZDU!

Tarkan'ın öfkesi sosyal medyada TT listesine girerken, Star yazarı gazeteci Ersoy Dede, Twitter hesabından Tarkan'ın 9 yıl önce Kaz Dağları'ndan villa satın almasını gündeme getirdi. Tarkan'ı yemyeşil ormanlarla çevrili deniz manzaralı villası için ağaç katliamına ortak olmakla suçlayan Dede, şarkıcının gözyaşlarının sahte olduğunu yazdı.

Kaz Dağları'ndaki villa değer mi kaybetti?

Dede paylaştığı tweette "Vaktiyle 400 bin euro’ya almış.. haberde öyle diyor. Acaba bu son gelişmelerden sonra değer mi kaybetti ki bu kadar kızdı Tarkan.." ifadelerine yer verdi. Sonra da "Bunu bir ağaç dalını bile kırmamış ben düşünürüm. Villası için ağaç katliamı yaptırmış Tarkan'ın gözyaşları ise sahte" sözleri ile tepkisini sürdürdü.

1565086588-596748.png

1565086849-d491d9.jpg

 

 

Etiketler :