MediaMarkt, 'Hayal Gücü Ödülleri'ne 'İlham Veren Sponsor' oldu

MediaMarkt, 'Hayal Gücü Ödülleri'ne 'İlham Veren Sponsor' oldu

MediaMarkt, sosyal sorumluluk bilinciyle "Çocuklar için değil, çocuklar ile birlikte" anlayışını benimseyerek düzenlenen "Hayal Gücü Ödülleri"ne ikinci kez "İlham Veren Sponsor" olarak destek verdi.

MediaMarkt, toplumsal sorumluluk kültürüne verdiği önemle "Çocuklar için değil, çocuklar ile birlikte" felsefesiyle bu yıl 2. kez düzenlenen "Hayal Gücü Ödülleri"ne "İlham Veren Sponsor" olarak destek verdi. Ödül töreninde, çocukların hayal gücünü, merakını ve becerilerini teşvik etmek amacıyla üretilmiş başarı öykülerine vurgu yapıldı.

MediaMarkt Türkiye CEO'su Hulusi Acar, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Bu ödüllerin bizim için özel bir anlamı da var. Ödüllerin tasarımı Malatya'daki "Düş Gezgini Eğitim Tırı'mızda bulunan çocuklarımız tarafından yapıldı. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile, "Eğitimle Daha İyiye" projemiz kapsamında 4 yılda 4 eğitim tırıyla 24 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz. Bu ödüller, onların hayallerini ve üreticiliklerini kutlamak, aynı zamanda onlara daha fazla başarı için cesaret vermek anlamına geliyor. Bu önemli projeyi hayata geçiren herkese MediaMarkt Türkiye ailesi adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hayal Gücü Merkezi/Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Alettin Keskin ise, "Bu yıl da Hayal Gücü Ödüllerinin ikincisini düzenlenmenin heyecanını yaşıyoruz. Çocuklar, eğitimciler ve içindeki çocuğu kaybetmeyen yetişkinlerden oluşan Hayal Gücü Merkezi/Derneği Merak Bursları, Çocuktan Çocuğa Akademi, Sor Keşfet Üret Eğitimleri, Hayal Gücüne Yolculuk gibi pek çok kapsamlı/değerli program ve projeler geliştirerek çocukların ve gençlerin meraklarının peşinden gitmesini ve potansiyellerini gerçekleştirmesine katkı sağlıyoruz. Destek olan tüm sponsorlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Hayal Gücü Ödülleri İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Sayın ise, "Hayal Gücü Ödülleri; yaşamın her alanında kurulan hayallerin, geleceğe nasıl ilham verdiğini bir kez daha bizlere gösterdi. Tüm kategori ödüllerimiz bir hayalin, bir projenin ve bir başarının somut ifadesini yansıtıyor. Çocuklar ve gençler için değil çocuklar ve gençlerle birlikte felsefemiz ışığında Hayal Gücü Merkezi/Derneği olarak canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Yaşamın her alanında kurduğu hayaller ile bizlere ilham olarak, ödül almaya hak kazananları tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.