Masa Tenisi Milli takımı yarın grup birinciliği için Danimarka ile karşılaşacak

Masa Tenisi Milli takımı yarın grup birinciliği için Danimarka ile karşılaşacak

Masa Tenisi 2019 Takımlar Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde mücadele eden Kadın A Milli Takımımız, yarın İstanbul'da B2 Grubu'ndaki son maçında grup...

Masa Tenisi 2019 Takımlar Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde mücadele eden Kadın A Milli Takımımız, yarın İstanbul'da B2 Grubu'ndaki son maçında grup birinciliği için Danimarka ile karşılaşacak.

İstanbul Tozkoparan Spor Salonu'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmaya Kadın Milli takımımız Kayserili sporcular Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman ile Sibel Altınkaya ve Gülpembe Özkaya'dan oluşan kadrosuyla çıkacak. Milliler, Danimarka'yı yendikleri takdirde, grup birincisi olarak Play-Off'a yükselecek. Play-Off grubunda başarılı olan takımlar ise 3-8 Eylül 2019 tarihlerinde Fransa'nın Nantes kentinde yapılacak olan Takımlar Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazanacak.

Takımın form durumunun çok yüksek olduğunu söyleyen Kadın Milli takım antrenörü Halil Adak "Hedefimiz Fransa'da yapılacak Avrupa Şampiyonası finallerine katılmak. Danimarka'yı evimizde yenip, play-off gruplarına, ardından da finallere gitmek istiyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı