Manavgat'ı hortum vurdu

Manavgat'ı hortum vurdu

Manavgat'ın Titreyengöl Caddesi'nde meydana gelen hortum, bir otel servisine devrilen asırlık çam ağacı ve ardından kopan ağaçlar, 6 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Titreyengöl Caddesi'nde meydana gelen hortum, bölgede bir otel servisine ait aracın üzerine asırlık bir çam ağacının devrilmesine yol açtı. Olayda, otobüsün üzerine devrilen ağaç sonucunda 6 kişi yaralanırken, çevredeki diğer ağaçlar da hortumun etkisiyle belinden kırıldı.

Manavgat'ı hortum vurdu

Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü görevlileri olay yerinde yaptıkları incelemelerde, hortumun etkisiyle otobüsün üzerine devrilen çam ağacının yanı sıra çevredeki birçok ağacın da belinden kırıldığını belirtti. Hortumun bölgeden geçerek yolun karşısında bulunan ağaçları da etkilediği ifade edildi. Görevliler, devrilen ağacın köklerinin söküldüğü yerde oluşan 3 metrekarelik bir çukur tespit etti.

Manavgat'ı hortum vurdu

Olayın şahidi olan servis otobüsü sürücüsü Soner Sümer, Titreyengöl Caddesi'nde seyir halindeyken önlerine devrilen ağacın yolunu kapattığını söyledi. Bu sırada büyük bir uğultu ve toz bulutunun yaşandığını belirten Sümer, otobüsün üzerine devrilen ağaç sonucunda içeride bulunan 6 kişinin yaralandığını ifade etti. Yaralılar arasında bulunan 4 kişi taburcu edilirken, 2 kişinin ise ameliyata alındığı bildirildi.

Manavgat'ı hortum vurdu

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, güvenlik önlemlerini almasının ardından kapatılan Titreyengöl gidiş yolu, Manavgat Belediyesi ve Orman İşletme ekiplerinin müdahalesiyle ağaçların kaldırılması ve otobüsün çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.