"Manavgat Kedileri Ev'leniyor"

"Manavgat Kedileri Ev'leniyor"

"Manavgat Kedileri Ev’leniyor" etkinliği kapsamında 22 kedi evi çocuklar tarafından boyandı- Manavgat Belediye Başkan Vekili Özgüven:"Köpek ve kedi evlerinin sayılarını artırmaya devam edeceğiz"

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen "Manavgat Kedileri Ev'leniyor" etkinliği kapsamında 22 kedi evi boyandı.

Manavgat Belediyesi ve Manavgat Kültür ve Yaşam Derneğinin (MAYDER) organizasyonuyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe, Manavgat Belediye Başkan Vekili Bülent Özgüven, MAYDER Başkanı Ezgi Bahçealtı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlik kapsamında ahşaptan yapılan 22 adet kedi evi, çocuklar tarafından boyandı. Etkinlik alanına gelen palyaço da minik çocuklarla beraber evlerin boyanmasına yardım etti.

Boyanan kedi evlerinin, duyarlı işletmecilerin iş yerlerinin önüne bırakılacağı belirtildi.

Manavgat Belediye Başkan Vekili Özgüven, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak sokakta yaşayan dostları unutmadıklarını ifade ederek, "Daha öncede yaptığımız köpek ve kedi evlerinin sayılarını artırmaya devam edeceğiz." dedi.

MAYDER Başkanı Bahçealtı ise vatandaşların sokakta yaşayan hayvanları unutmaması için çeşitli etkinlikler yaptıklarını anlatarak, desteklerinden dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e teşekkür etti.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :